Direct aanmelden!

Welkom bij Creation Verloskundigen

Onze verloskundigenpraktijk is gevestigd in Veenendaal én in Lunteren. Wij richten ons op die 2 plaatsen, maar wij verlenen ook verloskundige zorg in Elst, Overberg en Ederveen. In Ederveen houden wij ook spreekuur bij de huisartsen. Wij hebben bewust gekozen voor kleinschalige begeleiding. We werken in vier teams van twee verloskundigen. Hierdoor hebben wij veel tijd en aandacht en geven we jou als zwangere de mogelijkheid ons goed te leren kennen, en leren wij ook jullie goed kennen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier of via het telefoonnummer 0318-553465.

Tijd en aandacht
Ieder kindje is uniek. Daarom hebben wij veel tijd en aandacht voor jullie persoonlijke situatie.
Kwaliteit
Bewezen zorgkwaliteit. Intensievere begeleiding en vertrouwen zorgt voor een beter verloop van de bevalling.
Betrokken
Ook vóór en na de zwangerschap betrokken met advies. Je mag ons altijd bellen.
Compleet
Compleet: (SEO)echoscopie, lactatiekundige, draagdoekconsulent, coaching, en (online) informatieavonden.

“Na de bevalling nam Lianne uitgebreid de tijd om alles te laten zien, de placenta, hoe Nine in mijn buik zat… Dat vond ik echt super fijn juist omdat de bevalling zo ontzettend snel gegaan was. (…) Ook in de kraamweek hebben we erg genoten van de gezellige bezoekjes. Gelukkig ging alles heel erg goed en konden we ook echt genieten. Er werd uitgebreid de tijd genomen om de bevalling nog goed door te spreken (…)En dit menen wij, over alle meiden van Creation, uit de grond van ons hart: JULLIE ZIJN TOPPERS!”

Lees meer (ervarings)verhalen op de blog

Onze missie en visie

In het verborgene gemaakt. Deze tekst is genomen uit Psalm 139, een boek uit de Bijbel. In deze psalm, dit lied, verbaast de dichter zich. Hij verbaast zich over het wonder van nieuw leven.

Zijn verbazing beschrijft het nieuwe leven als een ‘ongevormd begin’ wat ‘in het verborgene’ gemaakt is. Verder spreekt hij over ‘geborduurd’. In heel deze tekst proeven we de bewondering van de dichter over het gedetailleerde en wonderlijke ontstaan van dit nieuwe leven.

Lees meer..