Direct aanmelden!

Voor ons vierde kindje kwamen we terecht bij Creation. Midden in de corona-tijd was het soms best even jammer als er niet iemand mee mocht naar het spreekuur. Dat nam niet weg dat er goed gezorgd werd door de verloskundigen! Er was altijd een luisterend oor. Tot op het laatste moment toe…

Omdat onze baby op zich liet wachten, was er een inleiding gepland voor maandag, met 41 weken en 6 dagen. De zondag ervoor was er een voicmail ingesproken door Hilde, om ons sterkte te wensen. Als we wilden, kon Corianne nog langs komen maandag tijdens haar dienst.

Op de bewuste maandag, waren we in goede handen in het ziekenhuis en werd de bevalling ingeleid. We herinnerde ons nog even het bericht van Hilde, maar besloten niet te bellen voor een bezoekje. Er was een arts-verloskundige, een verloskundige, een verpleegkundige in opleiding, handen genoeg aan het bed dus!

Ineens gaat de deur open, in plaats van de verpleegkundige staat daar Corianne! Dat was een verrassing. Ze is rustig bij ons gaan zitten en merkte dat de bevalling toch vrij snel ging. Op een gegeven moment was zij het die op de bel drukte voor het ziekenhuispersoneel, maar ondertussen gelijk haar handschoenen aantrok en mee ging helpen om spullen klaar te leggen – want zover waren ze nog niet!

Ondanks dat we er niet om gevraagd hadden, was het toch erg fijn dat ze er was. Ook toen onze dochter geboren was, is ze nog even blijven zitten – hielp ze mee met aanleggen voor de borstvoeding en maakte ze foto’s. Dan is zo’n onverwachts bezoek erg leuk en fijn!

 

-Ineke