Direct aanmelden!

 

De vakantieperiode zit er aan te komen! Lianne en Annelies gaan als eerst genieten van een break, vervolgens Mieke (die we altijd een beetje extra missen…) Rosanne, Hilde en Lydia. Corianne mag als laatste genieten van weekjes vrij.  Janneke werkt gewoon door en werkt ook diensten voor meerdere teams. Zij is dus onze bikkel, die de zomerdrukte het meest gaat mee krijgen. Een extra kopje koffie en een extra complimentje zo nu en dan verdient ze zeker 😉

 

Tineke;

Ik zal vanaf augustus vrij zijn en pas eind oktober weer aan het werk gaan. Vorig jaar ontstond al de wens om een wat langere periode even niet te werken. Na 14 jaar gewerkt te hebben, is het goed om een poosje in het dagelijks leven, afstand te nemen van het werk en de praktijk. Ik ga mijn tijd vullen met mijn huis verder inrichten (net verhuisd…), sporten verder oppakken na de gekke Corona tijd, beginnen aan een coachings opleiding en hopelijk veel toekomen aan creatief bezig zijn en schrijven. De herfst is mijn lievelings seizoen, dus ook daar zie ik naar uit. In de gerijpte natuur heerlijk buiten struinen. In november staan er ook weer veel dames op de planning om te gaan bevallen, dat vind ik ook een heerlijk idee! Als ik er weer ben, ook gelijk lekker aan de slag met het echte werk!

 

We wensen jullie een heerlijke zomer toe, met niet al te veel hitte, energie, gezondheid en we hopen dat er vele van jullie blijdschap mogen ervaren door de komst van een kleintje!

 

Groetjes van ons allemaal!