Direct aanmelden!

Wij zijn door Creation Verloskundigen begeleid tijdens onze zwangerschap vorig jaar. Doordat wij in een eerder stadium een miskraam hebben gehad, waren wij natuurlijk super onzeker en angstig in het begin van onze zwangerschap. Door de vroege echo die we bij Creation kregen, konden wij met een gerust hart genieten van onze zwangerschap!

Wij hebben de persoonlijke aandacht als heel fijn ervaren! Doordat de praktijk kleinschalig is, is deze persoonlijke aandacht ook mogelijk en dat maakt Creation een goede verloskundige praktijk! Een zwangerschap is natuurlijk het mooiste wat er is, en daar wil je natuurlijk ook optimaal van kunnen genieten! Hoe fijn is het dan ook als je even kan bellen op het moment dat je ergens last van hebt of ergens onzeker over bent?

Bij een eventuele volgende zwangerschap zou ik zeker weer voor Creation kiezen!

Groetjes,

Michael, Chantal en Milan