Direct aanmelden!

Lieve zwangeren en gezinnen,

Voor het eerst een versoepeling in de regels rondom het corona virus. We zijn heel blij dat we voordat we je spreken op het spreekuur, we niet meer telefonisch contact hoeven op te nemen om je vragen te bespreken en te horen hoe het met je gaat, maar je dat gewoon ter plekke met ons aan tafel mag komen doen. Natuurlijk met in acht nemen van de anderhalve meter afstand.

Helaas is de praktijk nog steeds niet toegankelijk voor partners en kinderen, hoezeer we dat ook betreuren. Het is niet voor niets…

Onze assistente is flink ziek geweest, we hebben haar een paar weken moeten missen, maar gelukkig is iedereen in haar familie, inclusief zijzelf weer opgeknapt. Het is super fijn om haar weer te zien genieten van het werken op de praktijk. Wij zijn verder allemaal gezond gebleven en ondanks de rommelige periode, met ongenoegen en verdrietige kwesties, zijn er ook een heleboel kinderen geboren en gezinnen die genieten van nieuw leven in hun midden. We genieten extra van wel kraamvisite doen (we bezoeken je in ieder geval 2x) en doen extra ons best met de echo’s voor leuke filmpjes en plaatjes, bellen mensen wat vaker, willen laagdrempelig zijn voor zorgen, juist nu!

We merken jullie acceptatie, medewerking, interesse (hoe is het nou voor jullie?…) en flexibiliteit. We zijn trots op jullie, we houden vol, we blijven genieten en soms een klein pietsie balen 😉