Direct aanmelden!

Per 1 april 2019 opent Creation Verloskundigen een nieuwe vestiging in Lunteren. Deze nieuwe locatie is gehuisvest in Gezondheidscentrum Lunteren, aan de Barneveldseweg 11k, 1e etage. De opening van de nieuwe vestiging is een logische vervolgstap na de overname van de verloskundige zorg van huisartsenpraktijk Ederveen.

In Veenendaal is Creation Verloskundigen al meer dan 10 jaar een volwaardige en nog steeds groeiende praktijk. Wij verlenen aan een toenemend aantal cliënten uit Lunteren en omgeving verloskundige zorg. Met onze nieuwe locatie willen wij onze kleinschaligheid en onze zorgkwaliteit ook voor onze zwangeren in Lunteren en omgeving waarborgen. Hoewel pas vanaf 1 april 2019 de eerste spreekuren gepland staan, is aanmelden nu al mogelijk.

In Lunteren werken wij met 1 team van 2 verloskundigen: Corianne en Rosanne, met Hilde als waarneemster. Corianne woont al meer dan 10 jaar in Lunteren en is hiermee goed bekend met Lunteren. Doordat we werken met een klein team betekent dat je de planbare afspraken, zoals de controles in de zwangerschap, bij 2 vaste verloskundigen krijgt of bij de waarneemster. Spreekuren vinden zo veel mogelijk en op wisselende tijden plaats buiten de diensturen, zodat wij optimale aandacht voor jou hebben tijdens jouw afspraak. Wij hechten grote waarde aan laagdrempelig in contact zijn met elkaar, daarom krijg je altijd een van de verloskundigen aan de lijn als je ons belt. Op deze manier hopen we optimale zorg te kunnen verlenen!

Onze begeleiding wordt gekenmerkt door verwondering over het nieuwe leven. Omdat ieder kindje uniek is en wij iedere keer weer getuige mogen zijn van het wonder. Wij zien het als een voorrecht dat we ouders ‘in verwachting’, mogen begeleiden. Juist omdat het om zo’n bijzonder moment in je leven gaat. Een bijzonder moment wat ook weleens moeilijk is, of spanningen met zich meebrengt. Ook daarom kiezen we er bewust voor om jullie persoonlijke begeleiding te bieden, als kleine praktijk.

Deze visie heeft praktische consequenties voor onze praktijkvoering. Daarbij kun je denken aan: uitgebreid de tijd per cliënt, laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht, goede informatievoorziening en de mogelijkheid om de zorg af te stemmen op individuele wensen.

Uiteraard bieden wij in Lunteren ook echoscopie aan. Corianne is naast verloskundige ook lactatiekundige. Daarnaast kunnen zwangeren ook gebruik maken van de uitgebreide informatieavonden die we aanbieden in onze locatie in Veenendaal. We kijken met enthousiasme uit naar het begeleiden van aanstaande moeders en hun gezinnen in een nieuw werkgebied.

 

Ga naar onze speciale informatiepagina over Lunteren