Direct aanmelden!

Lieve zwangeren, partners en kersverse ouders van Creation,

De afgelopen 6 weken mocht ik deel uitmaken van 1 van de meest bijzondere momenten in jullie leven; zwangerschap, geboorte en kraamweek. En wat heb ik het naar mijn zin gehad!

Van heftige weeën en bij binnenkomst zo ongeveer meteen de baby opvangen naar een baby die net even wat langer op zich laat wachten. Van bevallingen middenin Veenendaal naar bevallingen op het platteland (waarbij je vervolgens om 03.30 een hert voor je auto hebt als je voldaan naar huis rijdt….;)). Ik heb het allemaal mee mogen maken…en dat was zo ontzettend leerzaam en bijzonder.

De leerzame diensten en spreekuren met Tineke, Lydia en Hilde hebben mij veel gebracht waar ik weer op kan voortborduren gedurende de komende 1.5 jaar van mijn opleiding.

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de mooie momenten die ik samen met jullie heb mogen beleven en wens jullie al het geluk van de wereld met de komst van jullie wondertje !

Lieve groetjes,

Tessa
verloskundige in opleiding