Direct aanmelden!

Oftewel: Wij hebben de afgelopen week een aantal bijzondere investeringen gedaan.

Het is de afgelopen tijd veel te vaak naar ons zin voorgekomen dat we geen internet verbinding hadden, de printer niet reageerde, het toetsenbord kleefde van de lunch kort ervoor, de virusscan begon te brullen, een update ongevraagd heel vrolijk de heleboel ging afsluiten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het werd hoog tijd voor 2 nieuwe vrienden: een joekel van een vaste pc en een fijn werkende laptop! Onze 3e vriend Martin (man van Rosanne) heeft ons een grote dienst bewezen door de hele boel werkend en geïnstalleerd te krijgen; Dank dank! Dit levert zeer veel werkvreugd en efficiëntie op!

Dan nog zo’n prachtige nieuwe aanwinst; Een gloednieuw Siemens echo apparaat. De afgelopen jaren hebben we allemaal ons aandeel gehad in sparen voor deze investering. Zo zijn alle opbrengsten van de lactatiekundige praktijk van Corianne, de opbrengsten van alle informatie avonden, de opbrengsten van (bijna) alle pretecho’s en andere kleine diensten hiervoor opgepot. We hebben een heel stel echo apparaten getest en uiteindelijk een van de mooiste gekozen. Er zitten een paar prachtige nieuwe functies op, maar het gebruik is logischer en dit alles met oog op verbeteren van de beeldkwaliteit. Hopelijk gaat we heel veel mooie beelden maken en goede metingen kunnen verrichten, om tot goede zorgverlening te kunnen komen!

We hopen dat jullie met ons meegenieten van deze kwaliteit en dat deze investeringen ook weer mogen resulteren in tevreden klanten, gezonde baby’s en het voortzetten van een goede naam 🙂