Direct aanmelden!

Afgelopen vrijdag hebben wij afscheid genomen van Lieneke. In 2006 startte zij, samen met Rosanne, deze praktijk. Daarmee is Creation wel een beetje ‘haar kind’ geworden. Omdat haar gezin nu 4 kinderen telt en de 5e onderweg is, heeft zij besloten te stoppen met werken als verloskundige. Afgelopen jaar was Lieneke al niet meer ingeroosterd, dus was ze al minder zichtbaar in de praktijk, maar nu is daar een definitief besluit. Lieneke: ‘Iedereen super bedankt voor je bezoekje, voor alle mooie kaarten met lieve woorden! Fijn om zo terug te kijken op 10 jaar verloskunde, jaren die vooral als een goede herinnering voortleven. Tot ziens in Veenendaal!’

Zoals Rieneke zei; ‘Lieneke is enorm waardevol voor Creation geweest en nog altijd, met haar visie die niet zomaar weg zal slijten uit de praktijk!’