Direct aanmelden!

Ik wilde graag in het ziekenhuis bevallen omdat ik bang was dat als ik tijdens de bevalling naar het ziekenhuis moest, we te laat zouden zijn of dat er complicaties zouden optreden. Maar ik had Lydia als verloskundige waar ik een goede klik mee had en bij de start van de bevalling toch besloten om thuis te bevallen. Tijdens de bevalling kwam het er toch op neer dat ik naar het ziekenhuis moest. Lydia heeft ook dat moment zó goed begeleid, dat ik geen moment bang was voor complicaties bij de baby of in paniek ben geweest. Ze bleef rustig en vertelde precies wat er ging gebeuren. Tijdens de bevalling in het ziekenhuis is ze er de hele tijd op de achtergrond bij gebleven terwijl haar dienst al voorbij was. Typisch Creation: betrokken van begin tot eind, net of je de enige zwangere vrouw op de wereld bent!!

En dit was het resultaat: