Direct aanmelden!

Even voorstellen!

Mijn naam is Lianne van Appeldoorn, 26 jaar oud, getrouwd en mama van 2 prachtige dochters van 4 en 2 jaar! Op dit moment ben ik tweedejaars verloskundige-in-opleiding. Deze studie combineer ik met mijn werk als verpleegkundige in het UMC Utrecht.
Het bijzondere vak van verloskunde heb ik altijd intrigerend gevonden. Dit werd alleen maar meer tijdens mijn eigen zwangerschappen. De verwondering en bewondering van nieuw leven inspireert mij in dit vak! Vandaar dat ik heb besloten om de sprong naar de verloskunde te nemen! De begeleiding van zwangerschap en bevalling als verloskundige vind ik enorm boeiend! De komende tijd loop ik stage bij Creation verloskundigen. Je kunt mij treffen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites thuis. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Heb je liever niet dat ik aanwezig ben, geef dit gerust aan bij de verloskundige.

’n Hartelijke groet!
Lianne van Appeldoorn