Direct aanmelden!

Janneke’s stage zit er weer op! Ze heeft veel kunnen leren en veel mooie momenten kunnen meemaken, waarvoor dank namens team Creation. Hieronder kun je nog een stukje tekst lezen van haar hand.

‘Inmiddels is mijn stage al eventjes afgelopen. Via dit berichtje wil ik jullie allemaal laten weten dat ik erg heb genoten en ontzettend veel heb geleerd tijdens alle controles en kraamvisites die ik heb mogen doen of waar ik bij mocht zijn in deze stageperiode, dank daarvoor! In het bijzonder wil ik graag alle mama’s en papa’s waar ik bij de bevalling aanwezig mocht zijn heel hartelijk bedanken. Wat is het toch bijzonder mooi om dit iedere keer weer opnieuw mee te mogen maken, en wat ben ik blij dat ik mocht delen in jullie ervaring! Ik heb hier zo veel van geleerd en ben alleen nog maar enthousiaster geworden voor dit prachtige beroep (ik wist niet dat ik nog enthousiaster kon worden)… Het stage lopen was naast dat het ontzettend leuk en leerzaam was, ook best wel eens vermoeiend. Toch moest ik iedere keer denken aan die ochtend dat Tineke en ik na een bevalling om 07:00 uur weggingen en dat de kersverse vader vroeg; ‘zo, nu duiken jullie zeker lekker je bed in of niet?’ waarop wij antwoorden; ‘nee hoor, we gaan nu beginnen met onze dag en hebben nog heel wat visites te doen’. Met grote ogen keek hij ons aan en vroeg verbaasd; ‘waar halen jullie die energie toch allemaal vandaan?!’. Ik geloof dat ik hier niet lang over na hoefde te denken, en antwoordde meteen; ‘uit nieuwe baby’s!’ wat Tineke van harte beaamde. Dit is zo waar! Dat moment dat een nieuw leven geboren wordt, dat is waar je het allemaal voor doet, de climax waar je met elkaar naar toe mag leven en werken, dat geeft zo ontzettend veel energie! Bedankt voor alles deze stage en wie weet zien we elkaar nog eens! (Op de lentemarkt bijvoorbeeld, komen jullie ook? Het lijkt me erg leuk om de gegroeide buiken of mooie baby’s dan te kunnen bewonderen!)”