Direct aanmelden!

Op vrijdag 6 maart, komt Rachel Verweij naar de praktijk om een basis-workshop ‘dragen voor je plezier’ te geven en een workshop ‘rugdragen’.

In een workshop kan je een vliegende start maken met dragen. Alle ouders zijn er welkom: zwanger of met je baby of peuter. Als je al een draagdoek of draagzak hebt kan je die meenemen voor advies. Deelnemers krijgen een korte uitleg over de voordelen van dragen en over de juiste ergonomische manier van dragen. Daarna kunnen ze een kijkje nemen in de grote hoeveelheid draagdoeken en -zakken die tegenwoordig op de markt zijn, om te kijken welke babydrager bij hen past. Ook wordt er uitgebreid geoefend met twee verschillende draagdoeken. Rugdragen kan met baby’s vanaf een maand of drie, en is heel handig bij het uitvoeren van taken in huis. Als de baby zwaarder wordt, is op de rug dragen gezond voor rug en schouders.

De workshops vinden plaats op vrijdag 6 maart. De basis workshop begint om 14.00 uur en de workshop rugdragen begint om 10.00 uur. De workshops worden gegeven in onze praktijk, Nijverheidsstraat 3 in Veenendaal. De kosten bedragen € 30,- voor de basisworkshop en €35,00 voor het rugdragen, samen €55. Als je samen met je partner wilt komen kost de basis workshop €50,00 en de workshop rugdragen €55,00. Na afloop is er de mogelijkheid een draagdoek of -zak aan te schaffen met 10% korting.
Opgave vooraf via Creation of via haar website, check: ‘hechteband‘.