Direct aanmelden!

Sinds vandaag steunen wij als verloskundigen van Creation World Vision in hun campagne ‘sterke start’. Met deze campagne richt World Vision zich op moeders en de eerste 1000 dagen van kinderen. Speerpunten van de campagne zijn: Voorlichting geven, verloskundigen trainen en streven naar verbeterde hygiene en het tegen gaan van malaria. Om deze hulp te kunnen bieden is uiteraard geld nodig. We zijn van plan om door middel van leuke acties geld in te zamelen. Zo gaan we bijvoorbeeld 1 euro van iedere pretecho van Bewonder doneren aan World Vision en krijg je van ons een informatiepakketje over de Sterke Start campagne als je onder zorg bent. Dat brengt ook jou in de gelegenheid om een steentje bij te dragen, in de vorm van donateurschap. We hopen dat veel cliënten mee willen helpen om moeder- en kindsterfte terug te dringen, voor een blijvende verandering in de toekomst van een kwetsbaar kind in Afrika. Vandaag overhandigen we officieel het eerste pakketje aan een kersverse moeder en wordt dat moment officieel gemaakt door een fotograaf en geeft ook de pers daaraan aandacht. Het volgende stukje tekst zal in de kranten verschijnen: “Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zich ervan bewust zijn dat de zorg die wij bieden niet vanzelfsprekend is. Onze standaarden voor verloskundige zorg zijn hoog. Wij hopen dat de standaarden die wij in onze praktijk hanteren, ook realistisch mogen worden voor een heleboel mensen die nu in armoede of oorlog een kind verwachten. Dit alles vanuit onze visie, dat iedere baby recht heeft op een goede en veilige start op deze wereld!”

Kijk voor meer informatie de website van world vision.

Sinds 2018 is er een einde gekomen aan de campagne van ‘Sterke Start.’ Ondertussen is het nog steeds mogelijk om World Vision te steunen. Denk bijvoorbeeld aan het doen van een donatie voor een ‘wereldcadeau’ zoals een kraampakket of een geboorte-akte. Zie deze link voor meer ideeën.