Direct aanmelden!
Marlene Vlastuin
Sensiplan-consulente
Deze workshop is VOL!
9.30 - 10.30 uur
Spreekkamer Creation Verloskundigen
Minimale bijdrage: € 5,-

Workshop ‘De menstruele cyclus’

Vrijwel elke maand begint er in het vrouwelijk lichaam een nieuwe cyclus. Dat weet je, doordat je gaat menstrueren. Daar kun je niet omheen! Maar weet je eigenlijk ook wat er nu echt in je lichaam gebeurt? Hoe zit je cyclus in elkaar? Wanneer ben je wel of juist niet vruchtbaar? En welke invloed heeft dat op je wens om zwanger te worden? Over deze dingen hoop ik uitgebreid te vertellen tijdens de workshop, uiteraard met beeldmateriaal en in interactie met de deelnemers.

Vanuit mijn ervaring als Sensiplan-consulente weet ik dat er voor veel mensen een wereld open gaat als ze ontdekken hoe hun menstruele cyclus in elkaar zit. Dit gaat samen met verwondering over hoe ons lichaam in elkaar zit.  Ben je ook nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan, en ik hoop je te zien tijdens de workshop!

Persoonlijke noot: Ik ben Marlene Vlastuin (29 jaar), getrouwd met Hendrik. We hebben samen 2 dochtertjes van 5 en 2 jaar. Tot onze oudste dochter geboren werd heb ik gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs. Daarna ben ik oppasmoeder geworden, en sinds een paar jaar geef ik Sensiplan-cursussen.

Deze workshop is volgeboekt. Bekijk onze andere workshops