Direct aanmelden!

Even voorstellen!

Mijn naam is Lianne van Appeldoorn, 28 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 prachtige dochters van 6 jaar, 4 jaar en 5 maanden! Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding tot verloskundige, ik hoop in juni af te studeren! Ik heb de afgelopen jaren deze studie gecombineerd met mijn werk als verpleegkundige in het UMC Utrecht.
Het vak van verloskunde heb ik altijd intrigerend gevonden. Dit werd alleen maar meer tijdens mijn eigen zwangerschappen. De verwondering en bewondering van nieuw leven inspireert mij in dit vak! Het mogen begeleiden van zwangerschap, bevalling, de weg van jullie als ouders naar het ouderschap ervaar ik als boeiend en zie ik als een mooie bijzondere uitdaging!

Vanaf 5 maart tot en met 24 mei hoop ik stage te lopen bij Creation Verloskundigen. Ik heb dit al eens eerder in deze praktijk gedaan, namelijk in mijn 2e studiejaar. Erg leuk om weer terug te zijn en mij tijdens deze stage verder te ontwikkelen tot de verloskundige die ik ben en graag wil zijn!

Je kunt mij treffen tijdens het spreekuur, de bevalling en de
kraamvisites thuis. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Heb je liever niet dat ik aanwezig ben, geef dit gerust aan!

’n Hartelijke groet!
Lianne van Appeldoorn