Direct aanmelden!
Leonieke Bos
zwangerschaps- en babymassagedocent
06-28189748
Terug naar overzicht

In mijn Praktijk voor Zwangerschap en Baby “Leonieke Bos” werk ik al 10 jaar met heel veel plezier en passie als Zwangerschapsdocent en Babymassagedocent. Met mijn cursussen help ik je graag op weg! Met mijn ervaring en kennis wil ik bereiken dat je vol vertrouwen en ontspannen de bevalling ingaat. Na de bevalling leer ik je graag hoe je je baby beter leert kennen en wat hij prettig vindt en hoe leuk het is om je kindje aan te raken en te laten ontspannen met babymassage!

SAMEN BEVALLEN zwangerschapscursus

De cursus Samen Bevallen is landelijk de grootste bevallingscursus die je samen met je partner volgt! In de cursus Samen Bevallen krijgen jullie praktische informatie over de bevalling zodat je allebei weet wat je kunt verwachten, leer je als partner hoe je haar het beste kan helpen, en leer je technieken om je weeën op te kunnen vangen.

Je kunt kiezen uit de:

 • Complete cursus Samen Bevallen, 7 lessen met partner voor de bevalling (en 1 terugkom les met baby) in Veenendaal of Ede.
 • Minicursus Samen Bevallen, 4 lessen met partner voor de bevalling in Veenendaal of Ede
 • Ook zijn er in overleg mogelijkheden voor een privé- of herhalingscursus bij jullie thuis.

 

Cursus Babymassage

Na de bevalling kun je bij mij terecht voor Babymassage. Door je baby met ritmische, zachte bewegingen te masseren voelt hij zich veilig en leer je je kindje nog beter kennen. Naast het aanleren van de babymassagetechniek krijg je veel tips en info over het gedrag en omgaan met je baby en is er veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere moeders.

Je kunt kiezen uit de:

 • groepscursus
 • vriendinnencursus
 • privécursus

 

Hoe kan ik me aanmelden?

De cursus Samen Bevallen zit snel vol dus geef je op tijd op! Als je baby 6 weken oud is kan je meedoen aan de babymassage. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Stuur Leonieke een bericht

  Bij voorkeur ontvang ik een reactie: *
  per e-mailper telefoon

  Velden met een * zijn verplicht.