Direct aanmelden!
Leonieke Bos
zwangerschaps- en babymassagedocent
06-28189748
Terug naar overzicht

In mijn Praktijk voor Zwangerschap en Baby “Leonieke Bos” werk ik al ruim 17 jaar met heel veel plezier en passie als Zwangerschaps- en Babymassagedocent.  Het doel van de cursussen die ik geef is dat je vol vertrouwen gaat uitkijken naar de bevalling, beter weet welke keuzes je hebt in het bevallingsproces, veel praktische tips krijgt voor het opvangen van de weeën en samen met je partner en verloskundige een team vormt tijdens je bevalling. Daarnaast leer ik je graag hoe fijn en leuk het is om je baby in aandacht aan te raken met babymassage.  

SAMEN BEVALLEN zwangerschapscursus met je partner 

Na de cursus Samen Bevallen weten jullie precies wat de ander prettig vindt en hebben jullie tijdens de bevalling aan een half woord genoeg, ook als het anders loopt dan verwacht. Maar bovenal leert de cursus jullie vertrouwen op de eigen kracht én op elkaar. Na deze cursus weten jullie het zeker: we doen dit SAMEN!  

PRAKTISCH BEVALLEN zwangerschapscursus voor vrouwen 

Volg je al meerdere infoavonden bij je verloskundige, Centering Pregnancy of een online cursus maar mis je nog de praktische kant van bevallen? 

Heb je weinig tijd voor een uitgebreide zwangerschapscursus, of zit alles al vol? 

Wil je partner liever geen cursus volgen? Ben je zwanger van je volgende kindje en wil je je bevalkennis weer even opfrissen? Dan is deze cursus misschien iets voor jou. 

 

Cursus Babymassage 

Na de bevalling kun je bij mij terecht voor Babymassage. Door je baby met ritmische, zachte bewegingen te masseren voelt hij zich veilig en leer je je kindje nog beter kennen. Naast het aanleren van de babymassagetechniek krijg je veel tips en info over het gedrag en omgaan met je baby. 

Hoe kan ik me aanmelden? 

De cursus Samen Bevallen zit snel vol dus geef je op tijd op (start ergens tussen 30 en 33 weken)! Als je baby 6 weken oud is kan je meedoen aan de babymassage. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Stuur Leonieke een bericht

    Bij voorkeur ontvang ik een reactie: *
    per e-mailper telefoon

    Velden met een * zijn verplicht.