Direct aanmelden!
Elma Heikamp
bekkenfysiotherapeut
0318-510384
Terug naar overzicht

Sinds April 2016 ben ik als geregistreerd bekkenfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut en Zwanger fit docent werkzaam bij Fysiotherapie en training Nederveluwe. Ik werk samen met Leanne Schepers en Marijke van Dommelen.

Als bekkenfysiotherapeut behandelen we bekkenpijnklachten, stuitklachten en bekkenbodemklachten tijdens en na de zwangerschap. Denk hierbij aan problemen pijn in de rug en het bekken bij dagelijkse taken als werken, huishouden en verzorging van de kinderen maar ook klachten rond plassen, ontlasting en pijn bij vrijen.

Samen met jou gaan we onderzoeken wat het probleem is en waar het vandaan komt. Daarnaast kunnen we door middel van oefentherapie , massage en adviezen de klachten proberen te verminderen.

Mochten er bekkenbodem klachten zijn na de bevalling dan zouden we een onderzoek kunnen doen hoe de bekkenbodem functioneert.
De bekkenfysiotherapeut kan u helpen met bekkenbodemklachten zoals o.a. urineverlies, maar ook bij klachten door verzakkingen, pijnklachten, seksuele klachten, obstipatie en ontlastingverlies.

Stuur Elma een bericht

Bij voorkeur ontvang ik een reactie: *
per e-mailper telefoon

Velden met een * zijn verplicht.