Direct aanmelden!
Nienke Verschuur
kinderfysiotherapeut
0318-510384
Terug naar overzicht

Ik ben Nienke Verschuur en ik werk sinds 2007 samen met mijn collega kinderfysiotherapeute Annelies Broekhuis bij Fysiotherapie & training NederVeluwe. In 2011 heb ik de opleiding kinderfysiotherapie afgerond en werk ik als kinderfysiotherapeute.

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd op het gebied van bewegend functioneren van kinderen tussen 0 en 18 jaar. Het kan daarbij gaan om zuigelingen met een voorkeurshouding, veel huilen, aangeboren of  door de geboorte ontstane beperkingen, billenschuiven of een motorische achterstand. Bij de kinderen in de basisschoolleeftijd kan het gaan om een vertraagde motorische ontwikkeling, grof of fijn motorisch. Daarbij kan gedacht worden aan: schrijfproblemen, veel vallen, moeite met schoolsevaardigheden of moeite hebben met de gymles.

Babymassage/ motorische ontwikkeling

Naast de kinderfysiotherapeutische behandelingen geven wij 1 keer in de week een cursus gericht op babymassage, verminderen van onrust, voorkomen van een voorkeurshouding en het stimuleren van de motorische ontwikkeling. De cursus bestaat uit 4 lessen van ongeveer een uur waarin u leert masseren maar ook tips en adviezen krijgt en van alles leert over de motorische ontwikkeling van uw kind. U kunt deelnemen aan de cursus wanneer uw kind 5 weken oud is tot ongeveer een leeftijd van 6 maanden. Bij interesse in of meer vragen over deze gezellige en leerzame cursus dan kunt u contact opnemen met ons!

Stuur Nienke een bericht

    Bij voorkeur ontvang ik een reactie: *
    per e-mailper telefoon

    Om spam te voorkomen vragen we u het volgende vinkje te zetten:

    Velden met een * zijn verplicht.