Direct aanmelden!
Corieke van der Bas
Sensiplan-consulente
038-3868540
Terug naar overzicht

Vrijwel elke maand begint er in het vrouwelijk lichaam een nieuwe cyclus. Dat weet je, doordat je gaat menstrueren. Daar kun je niet omheen! Maar weet je eigenlijk ook wat er nu echt in je lichaam gebeurt? Hoe zit je cyclus in elkaar? Wanneer ben je wel of juist niet vruchtbaar? En welke invloed heeft dat op je wens om al dan niet zwanger te worden en hoe zou je deze kennis kunnen toepassen? Over deze dingen hoop ik uitgebreid te vertellen tijdens de workshop die ik regelmatig geef, uiteraard met beeldmateriaal en in interactie met de deelnemers.
Vanuit mijn ervaring als Sensiplan-consulente weet ik dat er voor veel mensen een wereld open gaat als ze ontdekken hoe hun menstruele cyclus in elkaar zit. Dit gaat samen met verwondering over hoe ons lichaam in elkaar zit. Ben je ook nieuwsgierig geworden? Check de agenda voor de eerstvolgende workshop en meld je dan aan, en ik hoop je te zien tijdens de workshop!

Persoonlijke noot: Ik ben Corieke van der Bas, 25 jaar, en getrouwd met Kees. In het dagelijks leven ben ik druk bezig met coschappen voor mijn studie geneeskunde waarbij ik nu in het 5e jaar zit. Sinds een paar jaar geef ik Sensiplan-cursussen, dit sluit goed aan bij mijn interesse in medische en biologische zaken.

 

De workshops menstruele cyclus worden ook wel gegeven door collega Ellen van Ginkel.

Stuur Corieke een bericht

    Bij voorkeur ontvang ik een reactie: *
    per e-mailper telefoon


    Velden met een * zijn verplicht.