Direct aanmelden!
Rieneke
Oud-collega, praktijkassistente

Vermoedelijk zullen we elkaar vaker ontmoeten per mail dan in de praktijk. Maar evenwel is het dan prettig om te weten welke persoon er eigenlijk achter een naam schuilt.

Ik ben Rieneke Vlastuin. Geboren in 1985 in Rhenen en sindsdien ben ik –met een halfjarig uitstapje naar India- altijd in de Gelderse Vallei gebleven. Sinds 2010 werk ik bij Creation en dus kan je tijdens je zwangerschap een mailtje van me krijgen over je bloeduitslagen, de informatieavonden, een draagdoekworkshop of iets dergelijks. Ook organiseer ik de cliëntenpanels. Het is steeds weer inspirerend om de ideeën van de cliënten verweven te zien worden met de praktijk. Al met al dus heel bijzonder om langs de zijlijn wat bij te dragen aan de mooie ouder-en-kind zorg die we in Nederland kennen.

Maar wat ik eigenlijk vooral elke dag mag doen is voor ons gezin zorgen. Mijn man Kasper en ik hebben drie blijde kinderen: Gideon (2010), Rebekka (2011), en Sarah (2014). Meestal tref je me op de bakfiets of thuis. Ik vind het erg speciaal om zoveel tijd aan hun vorming en groei te mogen geven. Daarnaast proberen wij de kunst van ‘simpelweg beschikbaar’ zijn in praktijk te brengen. Dat blijkt nog niet altijd even eenvoudig maar het brengt ons erg veel vreugde.
Ik wens je alle goeds in je zwangerschap en daarna!

Terug naar het team