Direct aanmelden!
Roos
SEO-echoscopiste
BIG-geregistreerd.
BIG-nummer: 49064124503

Mijn naam is Roos den Outer en graag stel ik mijzelf aan jullie voor.

 

Ik ben geboren en getogen in Waddinxveen en via Utrecht en Enschede neergestreken in het mooie Ede.

 

Na mijn middelbare school ben ik de opleiding tot HBO-verpleegkunde gaan volgen in Utrecht. Het was tijdens deze studie dat mijn interesse en passie voor het vak verloskunde zijn ontstaan. Na mijn studie ben ik dan ook direct doorgegaan met de opleiding verloskundige, die ik met veel plezier heb gevolgd aan de Verloskunde Academie te Amsterdam. In 2009 ben ik afgestudeerd als verloskundige, waarna ik eerst anderhalf jaar werkzaam ben geweest als waarnemend verloskundige.

 

In 2011 ben ik toegetreden als maatschapslid bij mijn verloskundigenpraktijk EVA te Ede. Naast verloskunde ben ik erg gepassioneerd geraakt omtrent de foetale echoscopie. Om mijzelf verder te ontwikkelen en mijn passie voor echoscopie te volgen ben ik de opleiding tot echoscopist gaan volgen, welke ik succesvol heb mogen afronden. Ik ben bevoegd tot het maken van basisecho’s en 20-weken echo’s. Binnen mijn eigen praktijk maak ik basisecho’s. Daarnaast ben ik werkzaam als 20-weken echoscopiste bij Creation, waar jullie mij tegen kunnen komen.

 

Ik geniet er erg van om mij binnen de echoscopie steeds verder te ontwikkelen en kijk er naar uit jullie als (aanstaande) ouders te ontmoeten.

 

Naast verloskundige en echoscopist ben ik vooral trotse moeder van een dochter en twee zoons en gelukkig getrouwd met mijn man.

Terug naar het team