Direct aanmelden!
Lieneke
praktijkondersteuner verloskunde

Even een verhaaltje over mij, Lieneke Bremmer. Sinds 2022 ben ik weer betrokken bij Creation Verloskundigen, nu als praktijkondersteuner. Dat is voor mij een nieuwe rol die ik binnen Creation invulling mag geven.  

Al vanaf 2006 ben ik aan Creation verbonden. In dat jaar hebben Rosanne en ik samen de praktijk gestart. Een intense periode, waarin we allebei alle ins en outs van de praktijk wisten. 10 jaar heb ik met heel veel plezier als verloskundige gewerkt. En in die 10 jaar veranderden ook onze privé-omstandigheden. Marijn en ik trouwden, en hebben 5 kinderen gekregen3 dochters en 2 zoonsIn de tussentijd was ook Marijn een eigen bedrijf gestart. Toen kwam het moment voor ons in beeld dat ik fulltime thuis ons ‘gezinsbedrijf’ ging runnen. Een heerlijke taak! En die mag ik nog steeds elke dag vervullen. 

Inmiddels is Creation een florerende verloskundigenpraktijk geworden, en is het fijn als er wat ondersteuning is bij de verloskundige administratie. En dat is precies een leuke taak voor mij, in combinatie met mijn gezins-bezigheden. Ik hoop ook mee te denken met Creation, over mooie en uitdagende vragen waar je als verloskundige mee te maken krijgt. Daar houd ik van, want ik ben nog steeds verloskundige! Nog een klein poosje volgens de wet, maar mijn passie voor het vak zal altijd blijven. En ik geniet ervan om via de zijlijn nog bij het zorgproces betrokken te zijn, en m’n steentje op deze wijze te kunnen bijdragen.  

terug naar het team