Direct aanmelden!

ControleMomenteel zijn er 2  onderzoeken waaraan wij aandacht schenken en zwangeren voor werven. Dit betekent dat je bij de intake informatie folders krijgt van deze 2 studies en dat we vragen of jij wilt meedoen. Hieronder lees je meer over deze 2 onderzoeken.

Het BRC

Het BRC was het eerste baby onderzoekscentrum in Nederland waar de taalontwikkeling en later ook sociaal-cognitieve ontwikkeling van baby’s en kinderen werden onderzocht. Later kwam daar ook onderzoek naar zwangere vrouwen en het ongeboren kind bij. In het huidige Baby & Child Research Center worden zwangere vrouwen en kinderen van voor de geboorte tot de leeftijd van zes jaar onderzocht. Inmiddels is het BRC uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd instituut met zo’n 60 medewerkers. Gezamenlijk zetten zij zich dag in dat uit in om de ontwikkeling van baby en kind beter te begrijpen.

Tip: Check voor meer informatie de onderzoekswebsite. Check deze link als je jezelf wil aanmelden om mee te doen.

Youth-onderzoek

Het YOUth onderzoek is wetenschappelijk onderzoek naar de ontwikkeling van gedrag van opgroeiende kinderen in de regio Utrecht. Wat is de rol van de hersenontwikkeling op het gedrag van een kind?

Tip: Check voor meer informatie de onderzoekswebsite.

Ga terug naar pagina Controles & Onderzoeken