Direct aanmelden!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop menstruele cyclus

29 mei 2017 om 19:15 - 21:00

€10

Wegens groot succes vorig jaar op onze workshopdag, organiseren we op maandagavond 29 mei opnieuw een workshop menstruele cyclus. Deze wordt gegeven door Corieke Wolvers.

Vrijwel elke maand begint er in het vrouwelijk lichaam een nieuwe cyclus. Dat weet je, doordat je gaat menstrueren. Daar kun je niet omheen! Maar weet je eigenlijk ook wat er nu echt in je lichaam gebeurt? Hoe zit je cyclus in elkaar? Wanneer ben je wel of juist niet vruchtbaar? En welke invloed heeft dat op je wens om al dan niet zwanger te worden en hoe zou je deze kennis kunnen toepassen? Over deze dingen hoop ik uitgebreid te vertellen tijdens de workshop, uiteraard met beeldmateriaal en in interactie met de deelnemers.

Vanuit mijn ervaring als Sensiplan-consulente weet ik dat er voor veel mensen een wereld open gaat als ze ontdekken hoe hun menstruele cyclus in elkaar zit. Dit gaat samen met verwondering over hoe ons lichaam in elkaar zit.  Ben je ook nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan, en ik hoop je te zien tijdens de workshop!

Persoonlijke noot: Ik ben Corieke, 25 jaar, en getrouwd met Kees. In het dagelijks leven ben ik druk bezig met coschappen voor mijn studie geneeskunde waarbij ik nu in het 5e jaar zit. Sinds een paar jaar geef ik Sensiplan-cursussen, dit sluit goed aan bij mijn interesse in medische en biologische zaken.

 

  Corieke Wolvers  

De kosten zijn 10,- per persoon, liefst contant ter plekke betalen. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk! Moeders, dochters, vriendinnen, zussen. Hieronder vind je een aanmeldformulier. 

Gegevens

Datum:
29 mei 2017
Tijd:
19:15 - 21:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

Gezondheidscentrum Veenendaal
Nijverheidslaan 3
Veenendaal, 3903AL Nederland
+ Google Maps