Direct aanmelden!

Iedere zwangerschap is anders, je hoort het mensen vaak zeggen, maar die ervaring had ik nog niet.

 

Mijn tweede bevalling verliep snel, maar niet thuis, vanwege een zwangerschapsvergiftiging. Bij de derde zwangerschap, die kort op de tweede volgde, bleef deze angst een beetje in mijn achterhoofd meespelen. Wat als dit opnieuw zou gebeuren en ik weer in het ziekenhuis zou belanden?! Psychisch ging dan ook zo nu en dan niet helemaal goed, ik was druk met de twee kids, had een zwangerschap die zwaarder aanvoelde dan de andere en we waren druk met de verbouwing om ruimte te maken voor ons derde wondertje. Gelukkig had ik een plek om mijn zorgen en moeite kwijt te kunnen, bij het team van Creation! Ik voelde me begrepen. De tijd is voorbij gevlogen en uiteindelijk mocht ik thuis bevallen, in een korte maar gezellige bevallingstijd, van een gezonde jongen, onze Levi 💛

Na 4 maanden borstvoeding bij de tweede, wilde ik dit graag doorzetten bij een derde. Het verliep niet vanzelf, met de nodige strubbelingen die de meeste moeders wel zullen herkennen. Ook daarin ben ik enorm fijn begeleid door Creation. Ik heb 1,5 maand mogen voeden en heb toen de keuze gemaakt om te kiezen om de borstvoeding af te bouwen.

Dus ja, inmiddels kan ik erover meepraten dat geen enkele zwangerschap/bevalling/kraamtijd hetzelfde is! Maar met goede begeleiding van de verloskundigen kom je heel ver. Dank Creation!!

 

Lieve groet, Wendelien