Direct aanmelden!

Vorig jaar februari kwamen wij erachter zwanger te zijn van ons 1e kindje. Mijn 1e afspraak was met Tineke om te kijken hoever we zwanger waren. Groot was de verrassing dat we al 3 maanden onderweg waren! Tineke was heerlijk duidelijk en kalm in haar verhaal en daardoor voelde ik me meer dan welkom en in goede handen.

 

Tijdens mijn zwangerschap zat ik in het team van Lydia en Tineke en later sloot daar ook nog Lianne daarbij aan. Gedurende mijn zwangerschap konden zowel ik als mijn man met al onze vragen bij hen terecht. De voorlichtingsavond gegeven door Tineke gaf duidelijk antwoord op de laatste vragen.

 

Uiteindelijk ben ik via Lianne en Tineke bij de gynaecoloog terecht gekomen in het ziekenhuis. Maar ook toen ik daar opgenomen was kwamen de dames nog even bij mij op de lijn met de vraag of zij iets voor mij konden doen. De rust, ervaring en deskundigheid van deze 3 dames heeft ervoor gezorgd dat ik geen moment getwijfeld heb aan hun maar ook mijn eigen kunnen.

 

 

Uiteindelijk op een zaterdag opgenomen en ingeleid en op de dinsdag daarna is onze zoon middels een keizersnede ter wereld gekomen omdat hij als  sterrenkijker lag. Een paar uur later stond Lianne aan mijn bed met de vraag of zij iets voor mij kon doen.

 

Ik kan deze praktijk echt aan alle zwangeren van harte aanbevelen. Zeer betrokken, lieve deskundige dames.

 

Groeten Laura en Reijer