Direct aanmelden!

Rosanne, Annelies en Hilde zijn al flink aan de slag geweest met het verplaatsen van de meubels voor onze tijdelijke ruimte. Dit maakt dat onze vorige spreekkamer steeds leger en leger wordt.. Met name voor Rosanne (maar ook onze andere collegae die hier veel herinneringen hebben gemaakt) is dat best een dubbel gevoel. Gaaf om nieuwe plannen te maken en de blik te richten op de toekomst.. Maar er wordt ook met enige weemoed teruggekeken naar dat wat geweest is. De tien jaar die met veel plezier zijn doorgebracht in de oude ruimte en waar vele zwangeren en nieuwe moeders hun veiligheid en erkenning vonden.

Even praktisch: we zitten op dezelfde etage, naast de echoruimte!

#dankbaarheid #waarisdietijd #vliegtvoorbij #creationverloskundigen #Veenendaal

Meer foto’s van onze verbouwing? Bekijk het fotoalbum