Direct aanmelden!

In de ‘tweede deel’ ontstond het ‘tweede deel’ voor het duoplan… 

Na de zomervakantie herstarten wij met ‘dienst doen’ voor de halve praktijk, oftewel, voor onze eigen clienten. Afgelopen half jaar hebben we dienst gedaan voor de hele praktijk, maar wij komen hier van terug.

Weliswaar kost het systeem ons meer werktijd, we geloven erin dat we hier goed aan doen. Het is te vaak gebeurd dat we onze eigen zwangeren niet zagen bij de bevalling of in het kraambed. We missen ook het laagdrempelige contact met een andere collega en we vinden het bovenal heel waardevol om te kunnen vertellen dat je bij 1 van de 3 verloskundigen gaat bevallen! Dat blijft toch 100% passen in de visie van een kleinschalige praktijk vinden wij! Wat nieuw is, is dat we zelfs in de weekenden dienst gaan doen in 2 teams, wat betekent dat de kans bijna 100% is op je eigen verloskundige als je gaat bevallen. Lydia en Tineke blijven een team en Corianne en Rosanne blijven een team, Hilde werkt voor beide teams.

We hopen op nog meer werkplezier en nog grotere tevredenheid door jullie!