Direct aanmelden!

Per 1 april starten we van maandag t/m donderdag van 13.00 – 14.00 uur met een verloskundig telefonisch spreekuur voor praktische vragen, zoals het verzetten van een afspraak en vragen die geen spoed zijn. We plannen deze tijd in op spreekuurdagen, zodat we dan achter de computer zitten. Voor niet dringende zaken vinden we het fijn als je ons op deze tijd belt! Hierdoor wordt de dienstdoende minder gestoord tijdens visites/bevallingen.

Je kan hiervoor gewoon het algemene nummer bellen, tel. 0318 – 553465. Je komt dan in een keuze menu en kunt kiezen voor het telefonisch spreekuur. Uiteraard zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week altijd bereikbaar voor alle andere vragen en bevallingen!

Hier vind je het complete overzicht van onze contactgegevens en spreekuurmogelijkheden