Direct aanmelden!

Eind juni hoopt Lydia met zwangerschapsverlof te gaan. Zij kijkt, samen met haar man en 2 dochters, uit naar de komst van een 3e kindje. We hopen dat ze een tijd vol genieten en fijne voorbereiding in mag gaan!

Ondertussen komt de zomerdrukte er aan. Dat betekent dat wij gezocht hebben naar een flexibele, hardwerkende, vriendelijke verloskundige, aan wie wij het werkdeel van Lydia toevertrouwen. Die hebben we gelukkig ook gevonden in de persoon van Conny. Hieronder lees je meer over haar. Wij zorgen er uiteraard voor dat zij zo goed mogelijk ingewerkt en ingelezen aan de slag gaat, ze zal beginnen met stukjes spreekuur, waar met name hoog zwangere dames gezien gaan worden. Het is in ieder geval ook erg prettig dat ze bekend is in onze regio en hier vlakbij woont.

 

 

Mijn naam is Conny Livestro-Heijkoop, getrouwd met Alexander en sinds 2014 verloskundige. Per 1 juli zal ik de verloskundigen van Creation komen versterken, vanwege zwangerschapsverlof voor Lydia.

Vanaf mijn tiende jaar was ik vastbesloten om verloskundige te willen worden. In 2010 ging de opleiding verloskunde voor mij van start in Groningen. Na mijn studie afgerond te hebben, ben ik met veel enthousiasme bij verschillende verloskundigen praktijken in het land aan het werk gegaan. Hoewel er verschillen zijn, blijft het wonder van het gegeven nieuwe leven hetzelfde. Hier verlang ik me tijdens de zwangerschap, echo’s, bevallingen en kraamvisites bewust van te zijn. Ik voel me bevoorrecht om bij deze bijzondere gebeurtenis aanwezig te mogen zijn. Sinds 2015 ben ik ook bevoegd tot het maken van de echo’s in de praktijk, wat ik als een welkome aanvulling zie op mijn bijzondere taak als verloskundige.

Ik zie er erg naar uit om jullie te ontmoeten!

Graag tot ziens,

Conny Livestro