Direct aanmelden!

De PRIDE (PRegnancy and Infant DEvelopment) Study is een groot onderzoek onder zwangere vrouwen, waarvoor wij al geruime tijd zwangeren voor werven. Zie hier nogmaals een oproep:

‘Voor dit wetenschappelijk onderzoek worden deze vrouwen en hun kinderen langere tijd gevolgd. Het belangrijkste doel is om factoren te ontdekken die van invloed zijn op de gezondheid van moeder en kind. De PRIDE Study wordt uitgevoerd door het Radboud universitair medisch centrum (Radboudumc) in Nijmegen in samenwerking met vele anderen in heel Nederland. Wij ondersteunen dit onderzoek van harte. Door de PRIDE Study kunnen we meer te weten komen over de oorzaken van ziekten en aandoeningen die tijdens de zwangerschap kunnen ontstaan. Daarom vragen wij u om deel te nemen aan de PRIDE Study zodra u weet dat u zwanger bent of na de eerste afspraak. Meer informatie over dit onderzoek vindt u op www.pridestudy.nl. Daar kunt u zich eventueel ook direct aanmelden voor deelname.’