Direct aanmelden!

Bij deze willen we jullie voorstellen aan 2 dames die binnenkort in onze praktijk aan de slag zullen gaan. Marianne Kraaij en Suzanne van der Hoek. Marianne zal van 24 april tot begin juni werkzaam zijn als verloskundige en echoscopiste in de plaats van Rosannne. Zij vertrekt 24 april naar Zuid-Afrika om hun 2e zoon op te halen en heeft zodoende onverwachts al heel snel ‘adoptieverlof.’ Gelukkig hebben we Marianne Kraaij bereid gevonden om ons te helpen. Zij heeft vorig jaar ook een tijdje bij ons gewerkt toen Tineke en Lieneke tegelijk met zwangerschapsverlof waren. Tot eind april blijft de planning ongeveer zoals deze was. In de maand mei laten we het werken in teams voor ruim een maand los. Iedere dag heeft 1 van de verloskundigen dienst (voor bevallingen en spoedeisende zorg) en de andere verloskundigen houden spreekuur. De tijden van het spreekuur zijn de komende weken mogelijk wat minder gevarieerd dan jullie van ons gewend zijn. Vanaf de tweede week in juni gaan we weer werken in de teams en krijg je dus ook weer te maken met je vaste verloskundigen. In de tweede en derde week van juni hopen Rosanne en Lydia beiden weer rustig aan te starten met werken. Zoals het er nu uitziet is alles vanaf eind juni weer helemaal ‘normaal’. En in de zomerperiode blijft dat ook zo…! We kunnen met dit plan onze persoonlijke aandacht&zorg aan jullie blijven garanderen en hopen op jullie begrip!

Suzanne van der Hoek komt van 4 mei tot 6 juni bij ons stage lopen.

 

Marianne

Over Marianne:

Beste zwangeren en partners,

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Marianne Kraaij-Chardon, en ik zal tot 18 juni 2015 Rosanne vervangen tijdens haar verlofperiode in verband met de komst van hun tweede zoontje.

Ik werk al vele jaren als verloskundige in Veenendaal. Eerst tien jaar als vast teamlid bij een andere praktijk, daarna ben ik een aantal jaren thuis geweest bij mijn gezin, en de afgelopen acht jaren werk ik als ‘vliegende keep’ in Veenendaal en omgeving, namelijk als (vaste) invalster in diverse praktijken.

Ik ben getrouwd en we hebben twee tieners van 17 en 19 jaar.

Vorig jaar heb ik ook een half jaar bij Creation gewerkt toen er – in korte tijd na elkaar – gezinsuitbreiding was bij Rosanne, Lieneke en Tineke!

Ik heb met veel plezier hier gewerkt, dus ik kom nu graag terug. Wie weet kom ik zelfs een paar bekenden tegen….?

Ik hoop verschillenden van jullie te ontmoeten tijdens de spreekuren, bevallingen of in de kraamperiode. Heb je vragen , stel ze me gerust!

Hartelijke groet!

 

SuzanneOver Suzanne:

Een nieuw gezicht in de praktijk! Ik wil me daarom even aan u voorstellen: Ik ben Suzanne en ik ben in het derde jaar van de opleiding verloskunde op de Hogeschool te Rotterdam. Vijf weken hoop ik stage te gaan lopen in deze praktijk. Het kan dus zijn dat we elkaar ontmoeten! In alles zal ik uw privacy respecteren.

Stage is voor mij ontzettend leerzaam, boeiend en motiverend! Ik zet me in om cliënten zo optimaal mogelijk te begeleiden. Alle taken die ik uitvoer en beslissing die ik neem, doe ik in overleg met de verloskundigen. Ik kijk er naar uit om te starten!

Tot ziens!?