Direct aanmelden!

15 jaar Creation Verloskundigen

Dit jaar bestaat onze praktijk 15 jaar. Reden voor een feestje. Graag willen wij dit met jou vieren met een heuse Winterfair bij De Eekhoeve in Veenendaal. Ben jij cliënt of oud-cliënt? Schrijf je dan nu in en kom langs! Je kunt je inschrijven voor de gewenste tijd. Het lijkt ons super om jou daar te begroeten! Tot dan!

Leuk! Mag ik ook komen?
Je bent welkom met jouw gezin als jij cliënt bent (geweest) bij onze praktijk.
Wanneer is het?
Zaterdag 27 november 2021. Hoe en wat? Dat is nog een verrassing!
Kan ik mij aanmelden?
Helaas, aanmelden is niet meer mogelijk!
Wat zijn de kosten?
Dit feestje is helemaal gratis!

Helaas zijn we vanwege de aangekondigde strengere coronamaatregelen genoodzaakt om het feestje bij De Eekhoeve te annuleren!

Maar niet getreurd, we zijn niet voor één gat te vangen: een feestje gaan we vieren, op 27 november en mét jullie. Hoe en wat? Dat is nog een verrassing!

Aanmelden voor de Winterfair

Schrijf je nu in voor een van de tijdssloten. Samen met jullie hopen wij op een leuk jubileumfeestje.

ronde: 13.30 - 15.00 uur
VOL! Aanmelden voor dit tijdsblok is niet meer mogelijk.
Ronde 1: 15.00 - 16.30 uur
VOL! Aanmelden voor dit tijdsblok is niet meer mogelijk.
Ronde 2: 16.30 - 18.00 uur
Nog paar plekken beschikbaar
Ronde 3: 18.00 - 19.30 uur

  Mijn persoonlijke gegevens

  Aantal personen


  Ik kom graag langs op de Winterfair om:

  Eerste voorkeur*
  Tweede voorkeur*


  Velden met een * zijn verplicht

  Felicitaties

  Wil je ons feliciteren? Dat vinden wij natuurlijk erg leuk. Laat een berichtje achter op deze jubileumpagina.

  Schrijf een felicitatie

   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
  7 berichten.
  Margriet Margriet heeft geschreven op 15 november 2021
  Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum. Een mooie gelegenheid om jullie te bedanken voor alle goede begeleiding. Jullie zijn GEWELDIG! Die persoonlijke aandacht en zorg heeft bij ons voor onvergetelijke ervaringen gezorgd! Groeten Piet en Margriet
  Jolanda Lamper Jolanda Lamper heeft geschreven op 15 november 2021
  Lieve mensen van Creation, Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal! Alweer 15 jaar. Bedankt voor de uitnodiging! Wij hebben vier keer mogen genieten van jullie zorg en betrokkenheid. Daar kijken we nog steeds heel dankbaar op terug. De eerste twee keer met alleen Lieneke en Rosanne. Heel kleinschalig en persoonlijk. Maar als ik het zo lees is het is jullie gelukt om die sfeer en betrokkenheid vast te houden, ondanks uitbreidingen van het team. We wensen jullie heel veel succes en zegen toe voor het vervolg! Dat nog heel veel stellen net zo blij van jullie worden als dat wij dat waren! Hartelijke groet, Nico en Jolanda
  Jolanda Jolanda heeft geschreven op 13 november 2021
  Wat een geweldig team. Zo warm en gastvrij. Ik kwam in de laatste paar weken in jullie praktijk en voelde me meteen welkom. Gefeliciteerd met jullie 15 jarig bestaan! Ga zo door jullie zijn top!
  Martian en Marlies Martian en Marlies heeft geschreven op 29 oktober 2021
  Van harte gefeliciteerd met jullie 15 jarig jubileum:)!! Nog maar net 3 weekjes geleden bevallen en meteen al een uitnodiging voor jullie feestje, gezellig:)! Ik kijk goed en fijn terug naar de tijd bij jullie tijdens mijn zwangerschap en begeleiding bij mijn bevalling en de periode erna. Jammer dat het maar een tijdelijk contact is😉. Heel veel succes, plezier en zegen toegewenst in alle komende jaren dat jullie andere zwangeren begeleiden! Lieve groet, Marlies
  Tom en Esther Tom en Esther heeft geschreven op 28 oktober 2021
  Van harte gefeliciteerd! Zoveel zwangerschappen, geboortes, kinderwensen en speciale momenten.. dat is het vieren waard. Niet eens alleen het aantal maar vooral alle zorg, aandacht, betrouwbaarheid en liefde voor jullie vak en voor ons. Dank jullie wel en geniet van jullie mooie jubileum 😃
  Gert-Jan en Inge Gert-Jan en Inge heeft geschreven op 28 oktober 2021
  Van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum! We hopen dat jullie nog heel lang door mogen gaan met jullie prachtige werk. Wij hebben jullie begeleiding en support bij beide zwangerschappen als ontzettend waardevol ervaren. Mocht je nog geen verloskundigenpraktijk hebben, dan kun je nu stoppen met zoeken ;-). Wij raden iedereen aan om je zwangerschap te laten begeleiden door dit topteam!!! Geen vraag is jullie te veel, geen belletje wordt snel afgedaan en jullie zien niemand als nummertje, maar zijn oprecht geïnteresseerd in iedereen.
  Michelina en harold Michelina en harold heeft geschreven op 28 oktober 2021
  Wat begon met een snelle zwangerschap na een miskraam. En daarna vol in verwachting letterlijk en figuurlijk. Van een kind dat lekker koppig is, een weekje in de stuit en na controle voor een draaipoging toch gauw goed gaan liggen met zijn hoofd beneden. Van het breken van de dijken. ( iets te veel vruchtwater ) van liever thuis toch bevallen in het ziekenhuis. Maar waar in het ziekenhuis kleine toch gehaald is door een van mijn eigen verloskundigen die even om het hoekje kwam kijken. In al die dagen, weken en maanden heb ik volop kunnen genieten van elk aspect mede door jullie. Van jullie gesprekken tot advies. En hoe jullie onze kids er ook bij betrokken. Bedankt alsnog voor alles.😉😊 jullie zijn top en ga zo door!!

  Opbrengsten voor World Vision
  Dit jubileumjaar zamelen we geld in voor World Vision, waarvan we ambassadeur zijn. We dragen het project ‘Sterke start’ een heel warm hart toe en hopen ook op ‘ieder kind tot bloei’. Dit pannenkoekfeest is helemaal gratis! Mogen we rekenen op een kleine donatie vanwege ons 10-jarig bestaan? Het zou super zijn als we deze dag samen € 1.000,- ophalen. Je kunt ook via onderstaande button direct doneren. We bedanken je hartelijk!

  Doneer nu € 10,- aan World Vision