Direct aanmelden!

Gezellige lentemarkt voor het hele gezin!

Kom naar onze vrolijke en gezellige lentemarkt voor het hele gezin. Met o.a.: kinderkleedjesmarkt, lammetjes knuffelen, oude ambachten, brocante, schminken, draagdoekconsulente, springkussen, sapjes & fruit, en een officieel 10-jaar-momentje van onze bloeiende praktijk. Ook zamelen we geld in voor World Vision, door bijv. verkoop van stroopwafels.

Kleedjesmarkt voor kinderen

Vind je het leuk om op 21 mei van 10.00-14:00 met je spulletjes ( bijv. speelgoed waar je niet meer mee speelt/ boeken die je niet meer leest/ of spulletjes die papa en/of mama niet meer gebruiken) op onze kleedjesmarkt te staan? Je krijgt een plekje van ons aangeboden, dit is helemaal gratis. Je bent uiteraard ook van harte welkom om dit samen met papa en/of mama te doen!

Leuk! Mag iedereen komen?
Ja, iedereen is welkom. Neem gerust vriendjes, ouders, broers, zussen en opa’s en oma’s mee. Wij zien jou graag!
Wanneer is het?
Zaterdag 21 mei 2016. Op het parkeerterrein van het gezondheidscentrum Veenendaal
Kan ik mij aanmelden?
Dat hoeft niet. Alleen voor de kleedjesmarkt moet je je aanmelden. Dat kan via onderstaand aanmeldformulier!

Aanmelden kleedjesmarkt voor kinderen

    Velden met een * zijn verplicht

    Opbrengsten voor World Vision
    Dit jubileumjaar zamelen we geld in voor World Vision, waarvan we ambassadeur zijn. We dragen het project ‘Sterke start’ een heel warm hart toe en hopen ook op ‘ieder kind tot bloei’. Mogen we rekenen op een kleine donatie vanwege ons 10-jarig bestaan? We bedanken je hartelijk!

    Doneer nu € 10,- aan World Vision