Direct aanmelden!

Zwangerenportaal

Wij hebben ons als praktijk aangemeld bij het zwangerenportaal. Zie www.zwangerenportaal.nl. Dit houdt in dat je via deze site kan inloggen in het zwangerschapsdossier wat wij bijhouden. Op basis van jouw uitgerekende datum ontvang je wekelijks een e-mail met daarin relevante informatie over het moment van jouw zwangerschap. Wanneer je onder zorg komt bij ons, krijg je automatisch een email om je te kunnen aanmelden hiervoor. Praktisch & leuk vinden wij!  

Grote geboortegids

Sinds 1 januari 2014 krijg je van ons de grote geboortegids cadeau. Deze krijg je aangeboden op het moment dat we het hartje hebben zien kloppen op de echo. Deze gids staat boordevol nuttige informatie, tips, hulpmiddelen, lijstjes en duidelijke plaatjes. Sinds vorige week hebben wij zelf een leeswijzer gemaakt, wat betekent dat met het ontvangen van deze gids, vrijwel alle folders die we gewend waren mee te geven niet meer nodig zijn. Zo hopen we weer bij te dragen aan optimale voorlichting en goede voorbereiding op de bevalling en het ouderschap. Meld je dus snel aan, dan ontvang jij ook zo’n prachtig boek! NB Wanneer je in een eerdere zwangerschap al een Grote Geboortegids hebt ontvangen, ontvang je van ons wel alsnog de leeswijzer. 

2 zwangere collega’s

Opnieuw zijn 2 van ons zwanger; Lieneke en Corianne verwachten beide opnieuw moeder te worden in januari 2016. Heugelijk nieuws! Dit betekent dat we per december het duo-plan tijdelijk opheffen en Rosanne, Lydia en Tineke voor 4 maanden de praktijk met z’n 3-en zullen draaien. Vanaf hemelvaart gaat het duo-plan weer in werking.

Vakantietijd

Rosanne en Lydia zijn beide terug van hun verlofperiode. Nu is de zomertijd aangebroken en vieren Lieneke en Corianne vakantie, daarna zal Tineke er tussen uit gaan en eind augustus is ons rooster weer als vanouds en werken we weer met volledige, frisse vrouwkracht. Voor degene die ook op vakantie gaan; Veel plezier! En voor de thuisblijvers hopen we op prachtig zonnig zomerweer!

Boek cadeau

Leuk nieuws! Wanneer je vanaf 1 januari 2014 onder zorg komt en de 1e foto van je kleine baby overhandigd krijgt bij de termijnecho, ontvang je ook een exemplaar van ‘de grote geboortegids’. Dit is een praktische gids, ter waarde van 25 euro, met informatie over veel uiteenlopende onderwerpen en dus direct een geschikt boek om cadeau te krijgen bij aanvang van een zwangerschap!! Zolang de voorraad strekt, maar na een maand staan er nog heel wat volle dozen. Zegt het voort!

Aangenaam: Creatiek

Beste zwangere, moeder of andere geinteresseerde, Bij deze een introductie van een bloggende Creationvrouw; CreaTiek. Deze komt tot stand naar aanleiding van; een rustige dienst, een altijd kriebelende hand om te typen, een altijd nadenkende geest, een liefde voor taal, een hoop op lezers, gebruik willen maken van moderne technieken om de moderne vrouw te bereiken, een altijd boeiend vak met legio verhalen om te vertellen, enthousiaste collega’s (die deze passie niet zo delen) en een man die al jaren roept; Je moet gaan schrijven! En dus voila, daar ben ik, geboren op 25 augustus 2013 met veel ‘bestaanszin’ en ik zou zeggen; zegt het voort, tot ons aller vermaak!