Direct aanmelden!
Stichting HiP
Hulp in Praktijk
0318-240184
Terug naar overzicht

Soms is er tijdens de zwangerschap of daarna even een tijdje extra hulp nodig. Bijvoorbeeld bij bekkeninstabiliteit. Dan kan er soms wel een helpende hand gebruikt worden bij schoonmaken of de babykamer klaar maken. Of doordat er veel gerust wordt krijgen andere kinderen minder aandacht, het zou leuk zijn als er een keertje een tiener met ze komt spelen. Of er is geen vervoer beschikbaar voor een onderzoek of echo in het ziekenhuis. Of er is behoefte aan een luisterend oor, iemand die ook moeder is en weet wat het is om zwanger te zijn en een baby te hebben. Zomaar wat redenen waarvoor er contact opgenomen kan worden met HiP Veenendaal.

HiP staat voor Hulp in Praktijk en is een christelijke vrijwilligersorganisatie. Wij bieden praktische hulp, vervoershulp en sociale hulp aan mensen die dat nodig hebben. Kom je er met je eigen netwerk niet uit dan kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk. Elke dinsdag en donderdagochtend is deze telefonisch bereikbaar. Ook kun je je vraag via de site indienen. Voor algemene vragen kan er gemaild worden.

Als wij de vraag binnen krijgen nemen we vaak nog even contact op, om de hulpvraag helemaal helder te krijgen, zodat we precies weten wat er gevraagd wordt en wie we moeten benaderen. Zodra de vraag helder is gaan wij op zoek naar een passende vrijwilliger binnen ons vrijwilligersbestand, of binnen de eigen kerkelijke gemeente. Zo proberen we ieder die het nodig heeft te helpen.

Stuur team Stichting HIP een bericht

    Bij voorkeur ontvang ik een reactie: *
    per e-mailper telefoon

    Velden met een * zijn verplicht.