Direct aanmelden!
Rachel Verweij
Draagdoekconsulent
06-34355660
Terug naar overzicht

Op je baby uitzetlijst staat vast een draagzak of draagdoek vermeld. Steeds meer ouders dragen immers hun baby: het is gezellig en praktisch. Maar waar moet je nu op letten als je je baby wilt gaan dragen? Is het wel veilig? Is het niet te zwaar voor jezelf? Vinden alle baby’s het fijn? Kunnen ze wel goed ademen? En welke draagzak of doek moet je kiezen?

We willen je graag helpen bij het dragen van je baby op een veilige en prettige manier. We hebben zelf met onze eigen kinderen ervaren hoe fijn het is om je baby zo dichtbij te hebben. Naast onze persoonlijke ervaringen hebben we ook een scholing gevolgd bij Rachel.

Ongeveer drie keer per jaar kun je bij ons in de praktijk een workshop volgen van een ervaren en geschoolde draagdoekconsulent: Rachel Verweij van de Hechte band. De workshop helpt je om na te denken óf en hóe je je baby straks wilt gaan dragen, en zo ja, met welk draagsysteem. Je krijgt antwoord op al je vragen. Je kunt de workshop tijdens je zwangerschap volgen of als je baby al geboren is. Er zijn speciale zware poppen waar je veilig mee kunt oefenen.

Als je wilt kun je er ook meteen een veilige en ergonomische draagdoek of draagzak aanschaffen – met 10% korting. We kunnen de workshops van harte aanbevelen. Daarnaast heeft Rachel op die dagen ook een gratis inloopspreekuur voor kleine vragen, of voor advies bij een aanschaf. Tussendoor kun je haar benaderen via mail of telefoon. Je kunt je vragen ook altijd aan ons stellen.

Stuur Rachel een bericht

    Bij voorkeur ontvang ik een reactie: *
    per e-mailper telefoon

    Velden met een * zijn verplicht.