Direct aanmelden!
Alida Achterberg
(bekken) oefentherapeut Cesar
0318-553223
Terug naar overzicht

Mijn naam is Alida Achterberg, Oefentherapeut Cesar én Bekkenoefentherapeut.  Met ontzettend veel plezier en passie werk ik vanuit mijn praktijk op het Verlaat in Veenendaal. Als bekkenoefentherapeut zie ik veel vrouwen die tijdens de zwangerschap klachten ontwikkelen in het bekken of de rug. Soms juist na de bevalling klachten krijgen of incontinentieklachten blijven houden.

Als bewegen niet vanzelfsprekend is en als je moeite hebt of pijn bij bepaalde handelingen of bewegingen, dan kijk ik samen met je naar je manier van bewegen en zoeken we naar passende oplossingen om je dagelijkse handelingen of werk zonder problemen te kunnen uitvoeren. Want een goede houding kost je minder energie!

Voor mij als therapeut staan deze woorden hoog in het vaandel; individu, persoonlijke aandacht, de ander écht zien, transparantie, samen zoeken naar oplossingen, waarden en normen.

Behalve 1 op 1 begeleiding, bied ik ook een zwangerschapscursus aan. Deze bestaat uit 8 lessen voor de bevalling en 6 lessen na de bevalling. Kosten, €160,00

 • 4 lessen met Oefeningen houding/beweging
 • 4 lessen gericht op de bevalling, bijv. baringshoudingen, ontspanning /Adviezen kraambed, bekkenbodemoefeningen
 • 6 lessen na de bevalling

Wanneer je je hiervoor wilt aanmelden, neem dan contact op met Alida. Ondertussen werkt Alida samen met 3 collega’s, te weten:

 • Sandra Groteveen ( oefentherapeut/ mensendieck, gespecialiseerd in bekkenklachten/ sportmassage)
 • Gea van Kaam ( bekkenoefentherapeut/ slaap oefentherapie/ psychosomatishe klachten)
 • Ike van de Kamp ( zwangerschapscursus/ verantwoord Fit cursus, sportgroepen)

 

 

Stuur Alida een bericht

  Bij voorkeur ontvang ik een reactie: *
  per e-mailper telefoon

  Velden met een * zijn verplicht.