Direct aanmelden!

.. Anders dan verwacht..

Een dochter! Na een vlotte bevalling van 4.45 uur werd ons eerste kindje aan de borst gelegd. Een gevoel van trots ging er door mij heen toen onze dochter goed aanhapte en ook direct leek te drinken. Maar na drie dagen bleek onze dochter teveel zijn afgevallen. Wat een domper, tijdens mijn zwangerschap had ik bij de verloskundige aangegeven dat ik namelijk heel graag borstvoeding wilde geven. In overleg met Corianne hebben we ervoor gekozen om alles op alles te zetten om de productie op gang te helpen. Naast borstvoeding geven ging ik afkolven, maar helaas werd de gekolfde productie in de loop van de dagen niet meer dan twee kleine theelepeltjes. Er werd voorgesteld om naast de borstvoeding en het afkolven ook bijvoeding te geven. Elke voeding was het steeds; borstvoeding, afkolven, met theelepeltje geven en bijvoeden. Het werd lichamelijk te vermoeiend om zo door te gaan, hoe graag mijn moedergevoelens ook wilde. Corianne vertelde eerlijk dat ik er alles aan had gedaan maar de productie zou niet gaan toenemen. Al mijn emoties kwamen eruit, ik was teleurgesteld in mijzelf omdat ik mijn eigen kind niet eens zelf volledig kon voeden. Maar na een fijn en opbeurend gesprek was het goed, ik ga borstvoeding en flesvoeding in een combinatie geven. En nu na 10 weken kijk ik positief terug op deze keuze, lichamelijk had ik het kolven niet langer aangekund. In de box ligt nu een heerlijk tevreden meisje die goed is gegroeid en tevreden is met alle voeding die ze krijgt!